Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Απ.Ερέτριας:Τρίποντο -χρυσάφι στην Λάμψακο.

 Με 1-0 πέρασε ο Απ.Ερέτριας μέσα από την Λάμψακο νικώντας τον Ελλήσποντο σε ένα ματς ΄΄do or die΄΄ παίρνοντας βαθιά ανάσα στην υπόθεση -σωτηρία βγάζοντας το κεφάλι από την θέση που οδηγεί στην β' κατηγορία .

Το ματς ήταν δυνατό αλλά όχι αντιαθλητικό με τους φιλοξενούμενους παίζοντας με το μαχαίρι στα δόντια περισσότερο αποφασισμένους για την νίκη .Άλλωστε αυτό μαρτυρούν και τα τρία δοκάρια που είχαν οι Ερετριανοί δύο στο πρώτο ημίχρονο (στο 20' κεφαλιά Καρλατήρα και στο 30' με τον Τσούμαρη Χ) και ένα στο β'(65' με τον Τσούτση Δ.).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο και την κατοχή όμως οι του Απόλλωνα ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι στην κόντρα. Το ίδιο περίπου σκηνικό και στο β' ημίχρονο με τους Ερετριανούς να λυτρώνονται στο 75' με ωραία ενέργεια και σουτ του Δ.Τσούτση στο ''Γ'' του Κόκκινου 0-1 δίνοντας το χρυσό τρίποντο στην ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις ο Μπαλάκας με πλασέ έστειλε ελάχιστα την μπάλα άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.Συμπερασματικά δίκαιη η νίκη των φιλοξενούμενων που περιμένουν πλέον στραβοπάτημα του Μαρμαρίου στο Βούρκο με την Προποντίδα.

Με καλές και κακές στιγμές η διαιτησία του κ.Κασομούλη που είχε σαν βοηθούς τους Πριόνα και Κοντογιαννίδη.

Ελλήσποντος. (Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα, Ντρέκης(46' Λιάσκος Κ), Δέδες, Γκίκας, Λιάσκος Γ(81' Τότσι), Ράζος(60' Λέκκας), Κατσίμπρας, Γεωργαντόπουλος, Λάμπρου, Καράι( 72' Καπατσούλιας).

Απόλλων Ερέτριας. (Κιαπέκος): Μπασινάς, Γίγας , Κιάκης(46' Νικολάου), Πετράκης, Καρλατήρας, Ζουρμπουλής, Τσούτσης Π, Τσούτσης Δ(90' Νάτσης), Κωνσταντάγκας(86' Μπαλάκας), Σταματάκος, Τσούμαρης Χ(72' Τσούμαρης Κ).