Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την πρόκριση η Προποντίδα στο Αλιβέρι

 Η Προποντίδα πήρε μεγάλη πρόκριση μέσα στο Αλιβέρι επικρατώντας του Ταμυναϊκού με 2-1 και πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ''Χρ. Φεφέκος'', σε ένα αγώνα με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να χάνου ευκαιρίες, ενώ η Προποντίδα κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ , ενώ είχε και ένα δοκάρι ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν και μείωσαν στις καθυστερήσεις.

Στο 1' ο Τσιαμπαλής τροφοδότησε τον Γκιόσι που σούταρε στην κίνηση ελάχιστα άουτ.

Στο 5' απάντησε ο Ταμυναϊκός με κεφαλιά του Πέππε από σέντρα του Μπράχα, που έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων. Κεφαλιά νέα του Πέππα με την εκτέλεση του κόρνερ και εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ της Προποντιδας.

Στο 16' δυνατό πλασέ του Πέππα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 30' νέα ευκαιρία σε κεφαλιά του Μπράχα από κοντά έφυγε άουτ 

Στο 42' ατομική προσπάθεια του Μπράχα μπλόκαρε  ο Αναγνώστου 

Στο 47' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεραυνό του Τσιαμπαλή έξω από την περιοχή 0-1.

Δοκάρι για την Προποντίδα στο 54' σε δυνατό πλασέ του Τσιαμπαλή.

Στο 56' η Προποντίδα διπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχο πλασέ του Γκιόσι 0-2.

Πίεσε στην συνέχεια ο Ταμυναϊκός αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν στις καθυστερήυσεις να μειώσει το σκορ με πλασέ του Μαντζουρανάκη 1-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Φωτιάς επιχείρησε σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Προποντίδα να πανηγυρίζει την πρόκριση μέσα στο Αλιβέρι.

Ταμυναϊκός. (Βαγ.Ντόβολης): Κότσαρης, Πόγκας, Δήμου, Αναστασίου (59' Φωτιάς) Μπελίτσος, Ντόβολης, Σταματούκος, Αντζέλι (64' Μαντζουρανάκης), Μπράχα, Κονόμι (59' Ζαχαρόπουλος), Πέππας (80' Σίμωσης).

Προποντίδα. (Παν. Τοκπασίδης): Αναγνώστου, Μακρής, Ντεγιάννης, Νικολάου, Ι. Παπακωνσταντίνου, Συνοδάκης, Ζαχαριάδης, Αργυρός, Θ. Τσιαμπαλής (80′ Σπύρου), Γκιόσι (87′ Αθανασίου), Λ. Τσιαμπαλής.