Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με εμφατικό σκορ η Αιδηψός πέρασε στα ημιτελικά


Το εισιτήριο για τα  ημιτελικά πήρε  η ομάδα της Αιδηψού η οποία αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή, επικράτησε τελικά επί του Σταυρού με 4-1 στα πλαίσια των προημιτελικών νοκ άουτ [20/03] του κυπέλλου ερασιτεχνών « Χρήστος Φεφέκος» .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετό δυναμισμό και όρεξη και για τις δυο ομάδες χωρίς ωστόσο να μπορούν να σημειώσουν κάποια αξιοσημείωτη φάση, με το παιχνίδι να περιορίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου. 

Τελικά ύστερα από μια επίθεση που δημιούργησε η Αιδηψός με διπλή προσπάθεια και μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα της ομάδας των φιλοξενούμενων, ο Κυριακού άνοιξε το σκορ στο 14° λεπτό, 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αφού δεν σημειώθηκε καμία φάση για γκολ μέχρι την λήξη του. 

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο αγώνας περιορίστηκε πάλι στον χώρο του κέντρου με τις δυο ομάδες να δείχνουν συμβιβασμό με το αποτέλεσμα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με ένα «φτωχό» 1-0 από το 59°λεπτό και μετά το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή. Στο 60΄ ο Μακρής είχε δοκάρι και τελικά ο ίδιος, μετά από σέντρα του Καρατζούδη  σημείωσε και δεύτερο γκολ για την Αιδηψό, 2-0.

Έπειτα τρία λεπτά μετά,  από αντεπίθεση ο Σταυρός μείωσε το σκορ με τον Τζαμίχα, 1-2, για να ξαναβάλει γκολ ο Κυριακού δυο λεπτά μετά., 3-1.

 Το τελικό 4-1 σημείωσε για την Αιδηψό στο 79' και πάλι ο Μακρής ,με γκόλ σχεδόν εξ επαφής με το τέρμα, αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε ο αγώνας. 

Η Αιδηψός με την νίκη της αυτή προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού και θα αντιμετωπίσει την Προποντίδα ενώ από την άλλη ο Σταυρός  που αποκλείεται, θα στρέψει όλο του το ενδιαφέρον στους αγώνες πρωταθλήματος. 

 Επόμενος σταθμός και για τις δυο ομάδες είναι το πρωτάθλημα με την Αιδηψό να αντιμετωπίζει  εντός  έδρας τον Ταμυναικό, ενώ ο Σταυρός θα αντιμετωπίσει την Ιστιαία εκτός έδρας στα πλαίσια  της 26η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας. 

 ΣΣ: Θα ακολουθήσει πλούσιο Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις προπονητών


Α.Ο Αιδηψού: [
Θανάσης Αναγνώστου] 

Μ. Μπιμπάι, Μαυρούτσικος, Καρατζούδης, Γιουκάι, Πατσής, Σούμπασης (78′ Φώτου), Μ. Σουλιάδης (85′ Αναστασιάδης), Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Ζουζουλής (70′ Γάσπαρης), Μακρής (85′ Καπλανάι).

Α.Π.Σ Σταυρού: :[Κώστας Καλλιμάνης]:  

Χαλαστάρας, Καλογιάννης, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Μπίτζος, Σεΐτης, Κατσαρής (85′ Χουλιάρας), Σπανός (35′ Γραμματικόγιαννης λ.τ.), 14 Γιούλης, Καραχάλιος (85′ Ντούμας), Τζαμίχας (78′ Βογιατζής).

 Έπιμέλεια:Γιάννης Μήτσου.