Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αναγέννηση Μαντουδίου - ΑΟ Αμαρυνθιακός 0-4

 Στην 29η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας (μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος) η Αναγέννηση Μαντουδίου φιλοξένησε στο γήπεδό της την ομάδα του Αμαρυνθιακού, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι  υπέρ της πρωτοπόρου στη βαθμολογία ομάδας της Αμαρύνθου με 4-0. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, όμως σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάποια μεγάλη φάση. 

Να πούμε για την ιστορία πως ο Σπυράκης στο 12΄ σούταρε έξω από το κάθετο του Τρίκα, ενώ στο 13΄ ο Βρέττος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και στο 27΄ άουτ βγήκε και το σουτ του Στεργίου. 

Η καλλίτερη ίσως φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 36΄ με τον Ρούσσο να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Τρίκα να σώζει την εστία του με  απόκρουση.

Να σημειώσουμε πως στο 38΄ ο Σκριβάνος υπέστη θλάση και αναγκαστικά τη θέση του πήρε ο Τάσος Μαναρίτσας, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό αλλά με τετραπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, κάτι που φαίνεται να είχε θετικό αποτέλεσμα μιας και στο 52΄ ο Σουλιώτης με κάθετη σέντρα βρήκε τον Μήτρου που τετ α τετ με τον Τρίκα τον νίκησε και άνοιξε το σκορ για την Αμάρυνθο, 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα, σε μια παρόμοια φάση ο Μήτρου με σέντρα βρήκε τον Σεϊνταράσι που εξ επαφής με τον Τρίκα, βρήκε τα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Στο 84΄  μετα από μια ωραία συνεργασία των Σιαράπη και Σουλιώτη η μπάλα φτάνει στον Τόρα που από κοντά δεν δυσκολεύεται να βρεί στόχο, κάνοντας το 0-3.

Ένα λεπτό μετά, στο 85΄, η Αμάρυνθος εκτέλεσε κόρνερ με τον Σπυράκη και ο Τσολάκος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι βρήκε τα δίχτυα του Τρίκα, κάνοντας το τελικό  0-4.

Διαιτησία: Γκάτσος (Κοντογιαννίδης - Παλουμπής)

Αναγέννηση Μαντουδίου (Σπυρόπουλος):

Τρίκας, Λιάκος, Μορφούλης (Τάρλας), Τσικτσίρης, Μουτουσίδης (59΄ Τσούμαρης), Κουβούσης, Βρέττος, Σκριβάνος, Λειβαδίτης, Τηλιόπουλος, Στεργίου

ΑΟ Αμαρυνθιακός (Καρβέλης):

Βαρκάς, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Ρούσσος (46΄ Μήτρου), Χαλιώτης, Σεϊνταράσι, Σπυράκης (46΄ Βεσέτι), Μώρος (46΄ Σιαράπης), Κοντογιάννης, Μετοχιάτης (46΄ Τόρα), Κουσέρης