Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Με τεσσάρα συνέχισε το κυνήγι της ανόδου.

Με 4-1 η Αρτάκη επικράτησε στο'' ΝίκοςΚίλιμπας'' του Αστέρα Σταυρού παραμένοντας δύο βαθμούς πίσω από το Κεραμίδι που την ίδια ώρα περνούσε από την Λευκίμμη και πλέον θα τα δώσει όλα για όλα για το τρίποντο την προσεχή αγωνιστική στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό.

Η ομάδα του Δ.Μαγκαφίνη αποφασισμένη να καθαρίσει την μπουγάδα από νωρίς μπήκε δυνατά πίεσε και έκλεισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και έτσι το 1-0 ήταν θέμα χρόνου. Στο 9' από φάουλ του Ταυταρίδη ο Τσάμης έκανε ασθενή απόκρουση και στην επαναφορά ο Παυλίδης σαν κόμπρα πλάσαρε με επιτυχία ανοίγοντας το σκορ.

Στο 11' ένα σουτ του Σπηλιώτη έφυγε ψηλά άουτ και στο 20' αυτή την φορά ο ίδιος δεν λάθεψε αφού έκανε μια από τις γνωστές μπούκες από αριστερά βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμη και με πλασέ έκανε το 2-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι κέρδισα πέναλτι σε χέρι του Ρέντζα, την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φράγκος μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας σε προβληματισμό τον ΑΟΝΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η πολύ καλή εμφάνιση της Αρτάκης πήρε πάλι σάρκα και οστά καθώς επιβραβεύθηκε με άλλα δύο γκολ , στο 57' από λάθος γύρισμα του Μόσχου στον Τσάμη μπήκε ανάμεσα η ''αλεπού'' ο Παυλίδης και πλάσαρε εύστοχα τον γκολκίπερ κάνοντας το 3-1 και στο 65' από φάουλ του Ταυταρίδη κεφαλιά φωτοβολίδα του Στασινόπουλου έγραψε το τελικό 4-1 εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους του ΑΟΝΑ που γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο.

Στο 85' άλλη μια καλή στιγμή για την Αρτάκη όμως το πλασέ του Παυλίδη από σέντρα του Χατζηστάμου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ.

Κοντολογίς μια ακόμη μεστή ,σοβαρή και κυρίως επικεντρωμένη στον στόχο εμφάνιση από την Αρτάκη που έδειξε πως με παρόμοια παράσταση την προσεχή Κυρική στην Κατερίνη θα φέρει το πολύτιμο τρίποντο πριν από την μητέρα των μαχών με το Κεραμίδι.

Άριστη η διατησία των Παναγιωταρά (Αθηνών),Σερεβέτα(Αθηνών) και Γκούντα (Αθηνών).

Αρτάκη (Μαγκαφίνης):Ντουμάνης, Ρέντζας(80' Γερογιάννης), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου, Παπαδάκης(77' Χατζηστάμου), Ταυταρίδης, Παυλίδης(86' Μερτύρης), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης(55' λ.τ. Σαλπιγγίδης).

Αστ.Σταυρού(Λέντας): Τσάμης, Μαλισώβας, Μόσχος, Ακάσου, Λάππας( 77' Σκούρος), Ροντρίγκεζ(77Παλιακός), Αυγουστάτος, Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης(82' Πανουργιάς), Φράγκος(60' Αλεξίου), Δρόσος(60' Μανιώτης).