Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία παραμονής ο Σταυρός

Ισοπαλία  που τον κρατά στην μεγάλη κατηγορία σημείωσε ο Σταυρός απέναντι στο Μαρμάρι που ήθελε μόνο νίκη, δεν το κατάφερε και αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με σκληρές μονομαχίες με τους γηπεδούχους να προηγούνται, τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν και η συνέχεια ήταν συγκλονιστική.

Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πολυπόθητη νίκη με το πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58' με γκολ που σημείωσε ο Καραχάλιος 1-0.

Το Μαρμάρι αντέδρασε βγήκε μπροστά και κατάφερε στο 75' να ισοφαρίσει με γκολ που σημείωσε ο Σούλας 1-1.

Πίεσε το Μαρμάρι στην συνέχεια αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ με αποτέλεσμα ο Σταυρός με σωστή αμυντική τακτική κράτησε το πολυπόθητο γι' αυτόν ισόπαλο αποτέλεσμα και έστειλε το Μαρμάρι στην Β' κατηγορία.

Διαιτησία: Κόκορης -  Ιωάννου - Βελέντζας.

Σταυρός. (Κ. Καλλιμάνης): Καρκαλής, Μπίτζος, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Γιούλης (62' Βογιατζής), Σεϊτης, Γραμματικόγιαννης, Χατζηαντωνίου, Ντούμας (88' Κατσαρής),  Καραχάλιος, Τζαμίχας (78' Καλογιάννης).

Μαρμάρι. (Ηλ. Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Αγουρίδας, Κέκης, Μαντζιώκας, Ποδαράς, Μπεζδικιάν (46' Νομικός), Καφαντάρης (46' Ηρακλής), Τσιλίκης, Σούλας, Ρίζος (78' Μπάνος).