Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ρομαϊκός - Ακράτητος Κεχριών 1-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Ρομαϊκός στους αγώνες κατάταξης – ανόδου για τη  Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας με 1-0 επί του πρωτοπόρου του ομίλου Ακράτητου Κεχριών.

Οι δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν πιέζοντας εκατέρωθεν, αλλά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Και το δεύτερο μέρος κύλισε στους ίδιους ρυθμούς μέχρι λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Εκεί που όλοι περίμεναν πως θα ολοκληρωνόταν χωρίς τέρματα, στο 84΄ σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Κ. Αλεξίου ο Δημ. Νικολάου εκμεταλλεύτηκε εύστοχα την στιγμή και παίρνοντας την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, στέλνοντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τους γηπεδούχους, 1-0.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Ακράτητος παραμένει πρώτος στο όμιλο με 24 βαθμούς και ο Ρομαϊκός ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 21, εκτοπίζοντας την ΑΕΚ Νέου Πύργου στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς.

ΡΟΜΑΪΚΟΣ (Νίκος Μήτρου): 
Π. Κατσαρής, Χ.-Β. Νικολάου (63′ Χ. Μήτρου), Χ.-Π. Καλαμιώτης, Σ. Κατσαρής,, Δ. Μήτρου, Γ. Νικολάου, Π. Νικολάου, Π.-Θ. Λιατύφης (90’+4′ Ι. Βασιλείου), Ι. Μήτρου (84′ Α.-Ρ. Λουκάς), Γ. Λιατίφης, Δ. Νικολάου.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ (Αλέξανδρος Κοντάκης): 
Αλ. Κοντάκης, Θαλασσινός, Τσεκούρας (78′ Βουρδάνος), Καρατζάς, Γ. Τσούπρος, Πατρινός, Καραμπίνης, Παπαδημητρίου, Αλεξίου, Σταθαράς, Λιάσκος (70′ Αχματιώτης).