Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Αυλωνάρι πέρασε από τα Ζάρκα

Το Αυλωνάρι πέρασε νικηφόρα από τα Ζάρκα επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Ζάρητρα σε ένα αγώνα που η ομάδα του Αυλωναρίου κατέβηκε με 11 παίκτες στον αγώνα, ήταν ουσιαστικό και κατάφερε να φύγει από τα Ζάρκα με τους τρεις βαθμούς.

 
Ο αγώνας ξεκίνησε με το Αυλωνάρι να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα δείχνοντας τις προθέσεις του και νωρίς άνοιξε το σκορ.

Στο 10' έγινε σέντρα στην περιοχή των Ζάρητρων και ο Γκιούλι μέσα από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Γκάτσου για να σημειώσει το 0-1

Στο 37' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Παπαρήγα από την μικρή περιοχή 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν βγήκαν μπροστά και στο 38' ο καρράς μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον γκολκίπερ, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε  Παναγιώτου Γ, αλλά ο Κούκης το απέκρουσε κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Στο 42' οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ όταν από λάθος των αμυντικών ο Σπανός έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Κούκη 1-2.

Δύο λεπτά αργότερα 44' ο γκολκίπερ του Αυλωναρίου απέκρουσε τετ-ετετ του Καρρά εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μέχρι το 80'.

Σε μια επίθεση στο 83' ο Γλυκός σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαρήγας πλάσαρε τον Γκάτσο τριπλασιάζοντας το σκορ για το Αυλωνάρι 1-3.

ΑΟ Ζάρητρα. ( Δ. Αποστόλου-Χρ. Ηλίας):

Γκάτσος, Παναγιώτου Ν, Τσέλα, Κουσερής, Ηλίας Μ, Πέππας(61' Κέλλης), Ελευθερίου (75' Ντούνης), Παναγιώτου  Γ, Καρράς, Σπανός, Μαντασάς.

ΑΟ Αυλωναρίου. (Παν. Κοντογιάννης): Κούκης, Μπάρδι, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Σολάκου, Παπαρήγας, Κατσούλας, Τσιάκος, Γλυκός, Γκιούλι.