Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλήσποντος: Νίκη γοήτρου επί της Προποντίδας.

 Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ελλήσποντος επικράτησε της Προποντίδας στην Λάμψακο με 3-1 με καλή εμφάνιση κυρίως στο β' ημίχρονο.

Από την άλλη μεριά η '' Μπάρτσα '' έχοντας προφανώς το μυαλό της στην ρεβάνς του 2-3 με την Αιδηψό για το κύπελλο στο '' Βούρκο'' διαφύλαξε εαυτόν με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να κάνει εκτεταμένο rotasion .

Στο 7' κεφαλιά πάσα του Κατσίμπρα στον Λάμπρου ο οποίος με ωραίο σουτ μετά από ελιγμό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.Στο 20' από λάθος του Κόκκινου ο Γκιόσι πλάσαρε ψηλά άουτ και στο 23' από ωραία σέντρα του Τσιαμπαλή Θ. ο Ζαχαριάδης πρόλαβε την έξοδο του Κόκκινου και έκανε το 1-1.

Στο 25' πολύ καλό φάουλ του Λάμπρου ο Κατσίμπρας έπιασε κεφαλιά όμως ο Αναγνώστου απέκρουσε, στο 30 ' ωραίο σουτ του  Λιάσκου Κ. λίγο πάνω από τα δοκάρια .

Στο β' ημίχρονο η Προποντίδα άλλαξε παίκτες από την άλλη και κ.Ευσταθίου έβαλε φρέσκους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το τελικό 3-1.Στο 55' σουτ του Γκιόσι άουτ, στο 70' καρφωτή κεφαλιά του Κατσίμπρα την ίδια τύχη,στο 81' ωραία ενέργεια και σουτ στην γωνία από τον Κατσίμπρα νίκησε τον Αναγνώστου κάνοντας το 2-1.

Για να έρθει στο 90 ' ο Πάνου με σουτ μετά από ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων να πετύχει το τελικό 3-1 ένα αποτέλεσμα δίκαιο σύμφωνα με την μορφή του παιχνιδιού .

Πολύκαλή η διατησία των Πόγκα,Ντόβολη Ι. και Γιδάρη.

Ελλήσποντος(Ευσταθίου):Κόκκινος, Λέκκας, Λιάσκος Κ, Δέδες, Γκίκας, Λιάσκος Γ(65' Δημητρίου),Γεωργαντόπουλος(46' Καράι), Κατσίμπρας, Καπατσούλιας( 85' Πάνου), Λάμπρου, Ράζος(65' Τότσι).

Προποντίδα(Τοκπασίδης):Αναγνώστου, Μωραίτης,(70' Μακρής), Ντεγιάννης, Αθανασίου( 60' Νικολάου), Παπακωνσταντίνου Γ, Σταθόπουλος(57' Συνοδάκης), Ζαχαριάδης,Αργυρός, Τσιαμπαλής Θ, Γκιόσι, Σπύρου(57' Τσιαμπαλής Λ.).