Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ταμύναι: Υλοποιεί την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕ Ταμύναι μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινάει την υλοποίηση της. Στην αρχή του καλοκαιριού και από 22 έως 28 Ιουνίου η πρώτη ομάδα αποτελούμενοι από 50 περίπου μικρούς Αθλητές και Αθλήτριες (και Γυναικεία ομάδα) θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Yuppi camp στην Κρυοπογή της Χαλκιδικής για την πρώτη Αθλητική εμπειρία αλλά και άλλες δραστηριωτητες. Σκοπός της ΑΕ Ταμύναι είναι όλα της τα μέλη να βρεθούν εκεί σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Η Yuppi Camp είναι μια κατασκήνωση αλλιώτικη απ’ τις άλλες! Είναι μία σύγχρονη κατασκήνωση που καλλιεργεί και αναπτύσσει με τον καλύτερο τρόπο τις σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές δεξιότητες των κατασκηνωτών της, μέσα από ειδικά μελετημένα προγράμματα δράσης, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία, υλοποιούνται από εξειδικευμένα και ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη, σε ένα εκπληκτικό κατασκηνωτικό χώρο.

 Η πολυετής κατασκηνωτική εμπειρία των στελεχών μας, μα πάνω από όλα η πραγματική αγάπη για τα παιδιά , αποτελούν εγγύηση για τον σχεδιασμό ειδικά μελετημένων , πολυποίκιλων και πλήρως δομημένων προγραμμάτων ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης των κατασκηνωτών μας. Γιατί στην κατασκήνωση μας η βιωματική παιδαγωγική βρίσκει την απόλυτη υλοποίησή της.

Οι επικεφαλής των ομάδων εκπαίδευσης και προγραμμάτων κ.κ. Άγγελος Κωνσταντίνου, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, εκπαιδευτικός-γυμναστής, Οδυσσέας Τριγκίδης, εκπαιδευτικός – γυμναστής, Αλέξανδρος Κατσέας εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής – β. εργοθεραπευτή, και τα στελέχη που τους πλαισιώνουν (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, γυμναστές), αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο οποίο στηρίζεται η άριστη λειτουργία της Yuppi και η επιτυχία των προγραμμάτων μας.

Οι εγκαταστάσεις της YUPPI CAMP είναι υπερσύγχρονες, άνετες και απόλυτα ασφαλείς: