Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Νίκησε και ετοιμαζεται για την μάχη .

 Νίκη μισό πρωτάθλημα για την Αρτάκη που πέρασε μέσα από την Κατερίνη νικώντας τον Πιερικό με 3-2 και πλέον απέχει μια νίκη από την άνοδο παίζοντας όλη την χρονιά την Τετάρτη στο ''Νίκος Κίλιμπας  '' με το Κεραμίδι στο ντέρμπι της χρονιάς.

Η ομάδα του ΑΟΝΑ ήταν εντυπωσιακή, είχε δοκάρια, ευκαιρίες για πολλά γκολ και εάν ο γκολκίπερ του Πιερικού δεν έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Στο 7' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαυρίδη αιφνιδιάζοντας την Αρτάκη και ενώ οι παίκτες του Δ.Μαγκαφίνη προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 11' Σαλπιγγίδης θα συνδυαστεί με τον Παυλίδη με τον πρώτο να κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

 Στο 19΄ φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πιερικού, το σουτ του Σαλπιγγίδη απο το ύψος του πέναλτι έκοψε με προβολή ο Δεληγιάννης. 

 Στο 27΄ μεγάλη επέμβαση του Μπαλάφα σε κόρνερ σε γυριστό σουτ του Σαλπιγγίδη από το ύψος της μικρής περιοχής.28΄ στην εκτέλεση του κόρνερ ο Τσούπρος ψηλότερα από όλους πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας 1-1. 

  Στο 35΄ χαμένη ευκαιρία για την Αρτάκη να προηγηθεί, με τον Σαλπιγγίδη να σουτάρει ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή. 

 Στο 37΄ εκτέλεση κόρνερ του Παπαδάκη, ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά, όμως ο Μπαλάφας μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία. 

 Στο 40΄ μεγάλη ευκαιρία για την Αρτάκη, από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδάκη ο Τσούπρος και πάλι με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπαλάφα σε μεγάλη επέμβαση με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού, η μπάλα έφτασε πλάγια στον Παυλίδη που σούταρε, όμως ο Μαυρίδης με σωτήρια προβολή απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!

 Στο 45΄ σέντρα του Ρέντζα, κεφαλιά του Παυλίδη η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
 

 Στο 45+2΄ ο Πιερικός σκοράρει στην αντεπίθεση με πλασέ του Χατζηπουργάνη, όμως ο διαιτητής Αναστασόπουλος ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών απο τους γηπεδούχους! 

 Στο 53΄ σουτ του Ματζαλάκου απο το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Μουζάκης. 

 Στο 55΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Στραβογιάννης έπιασε μακρινό σουτ και ανάγκασε τον Μουζάκη σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. 

 Στο 56΄ Αλλαγή για την Αρτάκη, ο Χατζηστάμου στη θέση του Ταυταρίδη.

 Στο 59΄ μεγάλη επέμβαση του Μπαλάφα σε κοντινό σουτ του Παυλίδη, ο Παπαδάκης με νέα προσπάθεια έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ο Μαυρίδης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε με "ψαλιδάκι"!

 Στο 62΄ σέντρα του Παπαδάκη, ο Σαλπιγγίδης με πλασε στην κίνηση στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. 

  Στο 63΄ σέντρα του Παυλίδη, ο Χατζηστάμου με κεφαλιά κάνει το 1-2.

 Στο 73΄ εκπληκτικό γκολ απο τον Κατσιαμήτα, που με ατομική ενέργεια απο τα αριστερά πλησίασε στην περιοχή της Αρτάκης και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα! (2-2). 

Στο 78΄ επικίνδυνη σέντρα του Παπαδάκη, ο Στόιος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. 

 Στο 78΄ στην εκτέλεση του κόρνερ ο Στασινόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Παυλίδης απο κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η βοηθός Παπαδοπούλου σήκωσε τη σημαία της, το γκολ αρχικά δεν μέτρησε, όμως έπειτα απο διαβούλευση με τον διαιτητή Αναστασόπουλο, ο Χαλκιδικιώτης ρέφερι έδειξε σέντρα ξεσηκώνονντας το γήπεδο! (2-3)

 Και στο 90΄ μεγάλη ευκαιριά για τον Πιερικό, ο Χατζηπουργάνης πέρασε ασίστ στον Ματζαλάκου, που απο διαγώνια θέση πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 

 Διαιτητές: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (σύνδεσμος διαιτητών Χαλκιδικής) – Αναστάσιος Φράγιος – Ζωή Παπαδοπούλου (συνδέσμου διαιτητών Μακεδονίας).

Πιερικός.(Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης, Δεληγιάννης(76' Ματσούκας), Μυρώτης, Μπαλτάς, Στόϊος, Μαυρίδης, Χατζηπουργάνης, Αλεξίου(46'Κατσιαμήτας), Ματζαλλάκου, Στραβογιάννης.

ΑΟΝ.Αρτάκης.(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Ταυταρίδης(56' Χατζηστάμου), Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σαλπιγγίδης.