Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προποντίδα:Επικράτησε με ανατροπή .

Με σκορ 3-1 η Προποντίδα έκλεισε κατά τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη χρονιά που αν συνοδευόταν και από πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου τότε θα ήταν περισσότερο επιτυχής.

Στο συγκεκριμένο ματς οι της ΄' Μπάρτσα '' ανα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απο την Δροσιά στο β' ημίχρονο έφεραν τούμπα το ματς.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄μετά; από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Βελαέτη ο οποίος με ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνώστου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους και με πρωταγωνιστή τον Λ.Τσιαμπαλή που πέρασε στο παιχνίδι ανέτρεψαν την κατάσταση.Στο 60' από σέντρα του Ζαχαριάδη από δεξιά ο Θ.Τσιαμπαλής ισοφάρισε με προβολή σε 1-1.


Στο 70' από σέντρα του Θ.Τσιαμπαλή ο Λ.Τσιαμπαλής με πλασέ έγραψε το 2-1 και ο ίδιος παίκτης στο 78' από μπαλιά του Ντεγιάννη πέτυχε το τελικό 3-1 για την Προποντίδα χρυσώνοντας ελαφρώς το χάπι από τον πρόσφατο αποκλεισμό της στον ημιτελικό από την Αιδηψό στο ίδιο γήπεδο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Παπακυριάκου, Δάλλα και Ιωάννου Ι.

Προποντίδα(Τοκπασίδης): Αναγνώστου, Μακρής, Ντεγιάννης, Νικολάου, Αθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Ζαχαριάδης, Αργυρός,(78' Μαστραντωνάς), Τσιαμπαλής Θ(78' Δουρμούσογλου), Γκιόσι ,Συνοδάκης(46' Τσιαμπαλής Λ.)

Δροσιά(Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Λάμπρου, Οικονόμου(75' Καρατζάς), Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης( 65' Σουλιωτάκης), Αγγελάτος( 10' λ.τ. Μπανάσης), Πετράκης, Σακκάς, Μανής(46' Σπανός), Τσαμούρας.