Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Β΄ Κατηγορία απο σήμερα ο Ακράτητος Κεχριών

 


Από σήμερα η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών είναι  πλέον στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας, μετά τον σημερινό νικηφόρο της αγώνα επι της ΑΕΚ Νέου Πύργου και έχοντας κατακτήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των αγώνων κατάταξης με 27 βαθμούς (με τρεις νίκες και μία ήττα). ΄Ετσι η απογοήτευση της περασμένης χρονιάς, που για λίγο χάθηκε η άνοδος, φέτος θα χαρούν όλοι στις Κεχριές την επίτευξη του στόχου έχοντας κάνει μια πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση, τόσο στον όμιλο, όσο και στα μπαράζ ανόδου. 

Από την άλλη η ομάδα του προσφυγικού χωριού του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού που ξαναδραστηριοποιήθηκε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αν και δεν κατάφερε να πετύχει την άνοδο φτάνοντας πολύ κοντά της, θα πρέπει να νοιώθει πολύ πετυχημένη τη χρονιά που πέρασε, μιας και ξεκίνησε με πολύ καλή παρουσία που μάλιστα την έφερε δεύτερη στον όμιλο και φυσικά στα μπαράζ ανόδου τερματίζοντας στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα του σημερινού αγώνα,  είχαμε έναν πολύ καλό αγώνα - πρότυπο, στον οποίο πολύ δυνατά μπήκε σε αυτόν η ομάδα της ΑΕΚ Νέου Πύργου κάνοντας καλό ξεκίνημα και μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά βρέθηκαν να προηγείται με σκορ 0-2. Συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ο Γιάννης Ντέντης άνοιξε το σκορ, 0-1 και τα διπλασίασε στο 8΄ ο Παναγιώτης Κυριάκος, 0-2.

Η ομάδα των Κεχριών αν και μάλλον αιφνιδιάστηκε, αντέδρασε πολύ γρήγορα και πριν τη λήξη του πρώτου μέρους όχι μόνο  έφερε τον αγώνα στα ίσια, αλλά έκανε και την ανατροπή. Συγκεκριμένα  ο Βαλάντης Αλεξίου με απευθείας φάουλ στο 23΄  μείωσε σε 1-2, ενώ στο 27΄ ο Γιάννης Αλεξίου πλάσαρε στον Σπύρο Σταθαρά που με κοντινό πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσια, 2-2.

Στο 33΄  και πάλι με απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Βαλάντης Αλεξίου βρήκε τα δίχτυα του Φενερλή και έκανε την ανατροπή, βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους, 3-2, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Κεχριών μπήκε πολύ δυνατά και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και πολύ γρήγορα, στο 54΄,  ανέβασε το σκορ με τον Βαλάντη Αλεξίου, 4-2, που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλσμα (κάνοντας και χατ τρικ)!

Από εκεί και μετά αν και οι δυό ομάδες προσπάθησαν για κάτι περισσότερο, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα να βρίσκει τα μέλη της ομάδας των Κεχριών, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας να πανηγυρίζουν για την άνοδο στη Β΄  Κατηγορία., δεχόμενοι και τα συγχαρητήρια των μελών της ΑΕΚ Νέου Πύργου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Ακράτητος Κεχριών (Αλεξ. Κοντάκης):

Αλεξίου, Θαλασσινός, Πατρινός, Καραντζάς, Τσούπρος, Καψάλας, Τσεκούρας, Παπαδημητρίου, Αλεξίου Β, Σταθαράς, Αλεξίου Ι

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Π. Φαράντος):

Φενερλής, Σταμούλος, Μπασμπάνος, Σουρίλας, Μαμάνης, Τζιντοντάι, Ντέντης, Κομποθανάσης, Χουβαρδάς, Κυριάκος, Μαντης