Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ. Λουκάς στην Β' Ευβοίας από σήμερα

Ο Αγ. Λουκάς από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο στην Β' Ευβοίας μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΑΟ Κριεζών που παίζει την τελευταία αγωνιστική για δυο αποτελέσματα στην έδρα του με το τον Ευβοϊκό.

Μοιρασμένος και δυνατός ξεκίνησε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να προσέχουν πολύ τα νώτα τους και να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με λιγοστές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Στο 45' στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους τα Κριεζά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αθανασίου Στ. 0-1 και έβαλε τα Κριεζά σε θέση οδηγού. 

Μετά το γκολ έληξε και το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τους γηπεδούχους να απειλουν με ισοφάριση κάτι που έγινε στο 70' με γκολ που σημείωσε ο Κιούσης φέρνοντας το γειτονικό ντέρμπι στα ίσια 1-1.

Στο 75' ο Αγ. Λουκάς έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής με απ' ευθείας κόκκινη του Φέλερη Παν. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το ντέρμπι του Νότου έληξε ισόπαλο 1-1

Αγ. Λουκάς. (Δημ. Γούναρης). Τζανης, Μεταξάς (89' Ρέτσας), Κιάτος, Γκαρούτσος (68' Περήφανος), Φέλερης Π,  Λάμπρου, Σταμέλος (77' Γιαννούλης), Κιούσης, Ισούφ, Νικολάου (69' Φέλερης Ν),Κωτσής.

ΑΟ Κριεζών. (Βασ. Καρατζάς): Κελάϊ Μπρ, Κελάϊ Μπεν, Αθανασίου Σ, Πιλάτης, Μάλλιος, Αθανασίου Α, Τσόκας, Ποδαρας,Τσαλιαγκός (85' Λαθουράς), Περιβολάρης. Αθανασίου Στ.