Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη τα Κριεζά

 Ύστερα από ένα δυνατό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Κριεζών πήρε σημαντική νίκη από το αξιόμαχο Αφράτι σε ένα αγώνα όπου η ομάδα των Κριεζών έβαλε παρακαταθήκη ανόδου στην Β' Ευβοίας.

 αγώνας ξεκίνησε μοιρασμένος με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερα πατήματα και να είναι πιο απειλητικοί. 

Στο 4' το Αφράτι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με γκολ του Βασίλι  άνοιξε το σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ανέβασαν απόδοση και άρχισαν να πιέζουν με αποτέλεσμα στο 35' νασημειώσουν την ισοφάριση με γκολ του Τσόκα 1-1.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές που όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με αποτέλεσμα το 90λεπτο να κυλήσει με δυνατές μονομαχίες αλλά άκαρπες.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Περιβολάρης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα για να σημειωθεί το 2-1 που έδωσε στα Κριεζά την νίκη και τις ελπίδες ανόδου.

ΑΟ Κριεζών. (Βασ. Καρατζάς): Μπρ Κελάι,  Κελάι Μπ, Αθανασίου Στ.Α.  Πιλάτης, Μπάνος,  Αθανασίου Α., Τσόκας (80′ Σ. Τσαρούμης), Ποδαράς, Τσαλιαγκός (63′ Λαθουράς), Περιβολάρης,  Αθανασίου Στ.Μ..

Αναγέννηση Αφρατίου. (Γρ. Μάλλιαρης): Κατσαρής, Γ. Μαντάς, Κ. Τζαχόλλι, Μακρής, Φρυγανάς, Κονανάς, Μπρέλος (46′ Σαρρής) Μαραγκός (77′ Κατής), Βασίλι, Κυτίνος, Τζαχόλλι Ε. (46′ Ι. Μαριέτης).