Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εν. Μεσσοποταμίας-ΑΟ Ζάρητρα 2-3

 Σημαντική νίκη πήρε ο ΑΟ Ζάρητρα στο γήπεδο Τριάδας επικρατώντας της Εν Μεσσοποταμίας με 3-2 και την έστειλε να διεκδικήσει την παραμονή της στα μπαράζ με τον προτελευταίο του βόρειου ομίλου εκτός κι αν ο Αμαρυνθιακός ανέβει στην Γ' Εθνική,(που όλη η Ευβοια εύχεται) και δεν χρειαστεί αγώνας μπαράζ (σώζονται και οι δύο προτελευταίοι)  σε ένα αγώνα που οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το ξεκίνημα του αγώνα στο 2' με σκόρερ τον Μπλατσιώτη 1-0.
Στο 32' τα Ζάρητρα ισοφάρισαν στο 32' με γκολ που σημείωσε ο Καρράς 1-1.
Στο 78' η Μεσσοποταμία με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα 2-1.
Στο 81' μετά από φάουλ ο Τσέλλα απέκρουσε με το κεφάλι και την βοήθεια του δοκαριού με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.
Στο 87' τα Ζάρητρα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σπανού που εκτέλεσε εύστοχα ο Καρράς και ισοφάρισε εκ νέου 2-2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα 93' από λάθος του γκολκίπερ Κοροβέση η μπάλα στρώθηκε στον Καρρά που την πλάσαρε εύκολα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-3.

Ενωση Μεσσοποταμίας. ( Μ. Βέττας): 
Κοροβέσης, Στούμπος, Μάλιαρης, Σπανός, Μπαλωμένος, Ηλίαςμ Παύλου (55, Σμπρίνης, Βαρτζής Δ-Ε (75' Νεσίμι), Μπλατσιώτης, Βαρτζής Δ-Α.

ΑΟ Ζάρητρα. (Δημ Αποστόλου, Χρ. Ηλίας)

Γκάτσος, Ντούνης, Παναγιώτου Ν, Τσελά, Κουσερής, Ηλίας Μ, Ελευθερίου, Παναγιώτου Γ (Πέππας), Ηλίας Ι, Σύρμας (65' Σπανός), Καρράς, Πέππας,