Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο αήττητος Λήλας Β. παρέλαβε το κύπελλο

Ο πρωταθλητής και αήττητος Λήλας Β. πήρε το κύπελλο σε εκδήλωση που έγινε στο κέντρο ''Παραδοσιακό'' του Βασιλικού μέσα σε κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού αλλά και αρκετού κεφιού λόγω των εκλεκτών μεζέδων και του άφθονου ποτού .

 ΄Ήταν καταιγιστικός στην επίθεση με τα 102 γκολ ενεργητικό αλλά παράλληλα πολύ καλός και στην άμυνα με τα λιγότερα γκολ παθητικό με 10 γκολ και λογικό ήταν η ομάδα του Λήλα Βασιλικού να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία μετά την απουσία ενός χρόνου.

Όταν ο Λήλας είδε το γήπεδο του να καταστρέφεται το 2020 από τις φονικές τότε πλημμύρες δεν πτοήθηκε παρά το ότι δύο χρόνια μετά βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην β' κατηγορία. Σαν άλλος φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες του και μετά από μια ονειρική χρονιά σάρωσε ότι βρήκε μπροστά του σαν '' ποδοσφαιρικός τυφώνας '' και πλέον είναι στους μεγάλους του ευβοϊκού ποδοσφαίρου εκεί όπου και πρέπει να ανήκει.

Η σωστή διοίκηση με κόουτς τον Δημήτρη Αντωνόπουλο και έχοντας στην τάξεις του τον πρώτο σκόρερ και των δύο  ομίλων της β' κατηγορίας τον Δημήτρη Τρεπεκλή αλλά και τον δεύτερο τον εκ του Δύστου καταγόμενο  Νίκο Μαστροκώστα και μια πλειάδα από έμπειρους αλλά και φέρελπις παίκτες ο κόουτς σίγουρα ήταν από τους πιο τυχερούς της σεζόν .Στην περίπτωση του Λήλα Β. και οι παίκτες έκαναν τον προπονητή αλλά και ο προπονητής τους παίκτες στο αιώνιο ποδοσφαιρικό ερώτημα.

Το μεγάλο κατόρθωμα αυτής της ομάδας η σχεδόν τέλεια συγκομιδή 24 νίκες (εκτός έδρας το απόλυτο ) με δύο μόνο ισοπαλίες στο Βασιλικό απέναντι σε Σκύρο και Όλυμπο Γ. με το ίδιο σκορ 1-1 θυμίζοντας αλλά και έχοντας βίους παράλληλους με την Μπάγερν του Λεβερκούζεν, με το στοίχημα  πλέον στις τάξεις του συλλόγου να είναι πως με την παραμονή του ίδιου κορμού και ίσως με την προσθήκη κάποιων ικανών στελεχών να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη με την ιστορία της την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν.