Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το πρώτο ημίχρονο έκρινε τα πάντα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Λίμνης και του Πανηλιακού οπού έληξε με σκορ 1-2 στα πλαίσια του τουρνουά «Γκάλιουρας Δημήτριος  της κ10 του πρώτου ομίλου. 

 Το παιχνίδι ξεκίνησε και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δυό ομάδες ανταγωνίζονταν η μια την άλλη για το ποια θα επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές μονομαχίες κυρίως στο κέντρο.  
Ο αγώνας όμως κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου και μπήκαν τα γκόλ της αναμέτρησης. Την αρχή έκανε ο Πανηλιακός όπου άνοιξε το σκορ στο 19°λεπτό με γκολ του Στέφου έπειτα από καραμπόλες στην άμυνα της αντίπαλης εστίας. Στην συνέχεια η ομάδα των Ηλίων διεύρυνε το σκορ βάζοντας και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ζουλούδη έπειτα από σέντρα κόρνερ του Στέφου στο 21°λεπτό.  
 Από την άλλη ο Ολυμπιακός Λίμνης το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να μειώσει στο 30° λεπτό με γκολ του Τσαμπάνη σχεδόν τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση με τους νεαρούς παίκτες να έχουν εξαντληθεί από την κούραση και την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο και με εξαίρεση τις δυο φάσεις που έκαναν οι Βιολίδης και Τσαμπάνης τρία λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού Λίμνης δεν σημειώθηκε καμία άλλη φάση με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.  

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το σκορ που μικρή σημασία έχει σε αυτές τις αναμετρήσεις το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτές οι αναμετρήσεις και τα τουρνουά έχουν ιδιαίτερη σημασία κυρίως για το ότι σε αυτά αποτελούνται τα «θεμέλια» των ομάδων που παίζουν στην περιοχή μας και μέσα από αυτά θα αναδειχθούν τα ταλέντα του αύριο και μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις και τα τουρνουά αυτά αποδεικνύεται η σκληρή προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες για να αναδείξουν τους εαυτούς τους και το ίδιο το ποδόσφαιρο καθώς και επίσης οι αγώνες αυτοί αποτελούν ισχυρή απόδειξη για το ταλέντο, την πειθαρχεία και την σωστή συμπεριφορά που έχουν και χτίζουν καθημερινά  ομάδες της Εύβοιας .  

OλυμπιακόςΛίμνης: προπονητής ΒαγγέληςΜπεκάκος: 1.Ευσταθίου,2.Αγιασοφίτη,3.Φουμούλης,4.Ραβάνης,5.Βιολίδης,6.Πουράνης,7.Παπατριανταφύλλου,8.Τσιοπούλου,9.Κικιλίγκας,10.Τσαμπάνης,11.Χαλικόπουλος. 

Πανηλιακός:προπονητής ΓιώργοςΣτουρνάρας:

1.Δημητράνας,2.Κουρούμαλος,3.Νταλιάνης,4.Παπασωτηρίου,5.Ζουλούδης,6.Μαργκεγκάι,7.Πλάκα,8.Στέφος,9.Δημητράκας,10.Δαλάμης,11.Γιουβάνοφ 

 Επιμέλεια:Γιάννης Μήτσου