Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Σκύρου - ΑΟ Καρύστου 0-2

.Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη επίθεση από τους φιλοξενούμενους που κέρδισαν φάουλ στο 2' που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Μοιρασμένο το πρώτο δεκαπεντάλεπτο με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή ευκαιρία στο 11' σε πλασέ του Τσελεπή που βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά διακόπηκε η φάση για οφ σάϊτ.
Δυνατός για την συνέχεια ο αγώνας χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, ενώ έχει συμπληρωθεί το 35' και το 0-0 παραμένει στο Δημ. Γήπεδο Σκύρου.
Στο 39' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού από τον γκολκίπερ τς Σκύρου με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια.
Παιχνίδι κέντρου για την συνέχεια χωρίς φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο 55' με το 0-0 να παραμένει.
Στο 60' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Μπόκαρη ύστερα από σέντρα 0-1.
Η γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μανωλάκη στο 72' να πλασάρει από κοντά πάνω στον γκολκίπερ της Καρύστου.
Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-2, όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόκαρης στο 78'.
Στο 83' ήταν η σειρά της Σκύρου να κερδίσει πέναλτι, που εκτέλεσε ο Τσελεπής και ο γκολκίπερ της Καρύστου Κότσαρης Γ απέκρουσε κρατώντας το 0-2.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΟ Καρύστου έφυγε νικητής από μια δύσκολη έδρα.
Τελικό  αποτέλεσμα ΑΟ Σκύρου - ΑΟ Καρύστου 0-2
ΑΟ Σκύρου:
Καράμπινης Λ., Ευσταθίου (70′ Τράκος), Χιώτης, Μαυρίκος, Μανωλάκης Γ., Πανταζής, Τσελεπής, Ζορμπάς, Μανωλάκης Ν., Λύκος (90′ Καραμπίνης Δ.), Ξανθούλης (62′ Στεφάνου).

ΑΟ Καρύστου:
Κότσαρης Γ., Ρουκλιώτης (79′ Σάνι), Σφυρίδης, Παπασταματίου, Φραγγής,  Δ., Μπιθικούκης (46′ Μπόκαρης), Τούρλας, Ρέτσας, Κασεμί (88′ Σαβλάνης), Μπούσουλας (92′ Μπάλτας), Βασιλείου.