Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών: Δελτίο Τύπου & Διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΕ


Μετά την μη πραγματοποίηση του αγώνα ΑΟ Ωρεών – Αρτεμησιακός, η νέα Διοίκηση της ομάδας των Ωρεών εξέδωσε Δελτίο Τύπου και έκανε έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΕ.
Σήμερα μάλιστα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, θα υπάρχει εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση της ΕΠΣΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα.
Δημοσιεύουμε παρακάτω το Δελτίο Τύπου και την διαμαρτυρία (σε φωτογραφία) της ομάδας, ενώ οφείλουμε να δημοσιεύσουμε και την απορία που μας εξέφρασαν φίλοι των Ωρεών, ότι δηλαδή χθες 29 του μηνός, αναρτήθηκε οδηγία στη σελίδα της ΕΠΣΕ σε σχέση με το επίμαχο θέμα.


Δελτίο Τύπου του ΑΟ ΩΡΕΩΝ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Ωρεών που συγκροτήθηκε σε σώμα πριν από περίπου 10 ημέρες, ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους για την μη τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΟ Ωρεών – Αρτεμησιακός που ήταν να γίνει στο γήπεδο του Νέου Πύργου στις 28 του μηνός.
Για τους λόγους της μη πραγματοποίησης του αγώνα έχουμε την θέση πως δεν ευθυνόμαστε και τη θέση αυτή με διαμαρτυρία μας, καταθέσαμε στην ΕΠΣΕ.
Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, είναι να τους επιστρέψουμε το αντίτιμο του εισιτηρίου τους.
Για λόγους ενημέρωσης αναφέρουμε πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Κωνσταντίνο Μπάμη (Πρόεδρος)
Νικόλαο Διαμαντή (Γεν. Γραμματέας)
Αντώνιο Χαλκιά (Αντιπρόεδρο)
Χρήστο Χριστόπουλο (Ταμίας)
Ιωάννη Δαμασκάκο (Γεν. Αρχηγός)
Νικόλαος Θεοδώρου – Δημήτριος Στεφανιδάκης (Μέλη)



Σε άλλη ανάρτηση θα βρείτε και την ανακοίνωση της ΕΠΣΕ για την Κάρτα Υγείας