Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτος ο Τελεθριακός στο Tουρνουά Aπόλλωνα Χαλκίδας.

Νίκησε στον μεγάλο τελικό 72-71 τον Αίαντα Αυλιδας.


Εκπληκτικό το φινάλε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο Απόλλωνας Χαλκίδας, με τον Τελεθριακό να παίρνει την 1η θέση χάρη σε buzzer beater τρίποντο του Τσιριμώκου που διαμόρφωσε στα 3” πριν το φινάλε το τελικό 71-72 απέναντι στον Αίαντα Αυλίδας.
Αγώνας με σασπένς, με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με το…κερασάκι να είναι αναμφίβολα το τρίποντο του Τσιριμώκου που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στις αρχές του Β΄  Ημιχρόνου ο Αίαντας ξέφυγε και με 10 πόντους, αλλά στο τέλος το ματς πήγε στον πόντο.
Ο Αργυρίου έχασε δύο επιθέσεις για τον Αίαντα και ο Τσιριμώκος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πάντως που δεν είχε και ιδιαίτερη σημασία εκτός από το γόητρο, οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία εν όψεις της έναρξης των υποχρεώσεων τους σε Γ’ Εθνική και Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αρτσίτας και Κάλφα με τη δεύτερη να αντικαθιστά την Θωμά που ένιωσε αδιαθεσία και δεν σφύριξε τον μεγάλο τελικό.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-23, 45-37, 52-52, 71-72.

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ (Σάλιαρης):
Διαμαντής 8 (2), Αργυρίου 18 (2), Κουτσογιάννης 11 (1), Κωνσταντόπουλος 5, Μούντριχας 14 (2), Σταμέλος 13, Παπαχαραλάμπους, Λαφτσίδης, Δάβρης 4.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Φώτου):
Μέτα 5, Κοσμετάτος 16 (1), Φώτου, Παπαθανασίου 13 (1), Ξετρίχης 13 (2), Τσιτούμης, Τσιριμώκος 15 (5), Κιαπέκος 9, Κλούρας 1