Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο ο Σίμωσης: Δροσιά - Ταμυναϊκός 0-4



Στο δημοτικό γήπεδο Δροσιάς πραγματοποιήθηκε το μεγάλο ματς της αγωνιστικής μεταξύ του ΑΠΚΟ Δροσιάς και του Ταμυναϊκού Αλιβερίου.
Πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 3ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους αλλά το φάουλ του Αγγελάτου έφυγε μόλις άουτ από  τη συμβολή των δοκών του Αραβανή.
Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε η Δροσιά στο 18΄  αλλά ο Ελευθέριου Χαρ. νικήθηκε από το Μητακίδη.

Οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ήταν το χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 36΄  το σουτ του Σίμωση για τον Ταμυναϊκό έφυγε σίρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του αδύνατον να αντιδράσει Αραβανή.
Ο επιθετικός του Ταμυναϊκού όμως πήρε το αίμα του πίσω έξι λεπτά μετά, εκμεταλλευόμενος  την απόκρουση του Αραβανή σε σουτ του Ζαχαριά Νικ. και σε κενή εστία έγραψε το 0-1.
Μάλιστα ο ίδιος παίχτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Αναστασίου νίκησε ξανά τον Αραβανή κάνοντας το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Αγγελάτος Γ. παραχώρησε τη θέση του στο Τζέμο για τη γηπεδούχο ομάδα.

Σε αλλαγή προχώρησε και ο κ. Καρβέλης στο 60´ καθώς ο Λάμπρου πήρε τη θέση του Ζαχαριά Νικ.

Δυο λεπτά μετά ο Πιλάτης αντικατέστησε τον Κόφι.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών παιχιδιού ο κ. Κνεζεβιτς έκανε τη δεύτερη αλλαγή του περνώντας τον Πάνου στη θέση του Ζαχαριά Γ.

Νέα αλλαγή για το Ταμυναϊκό  είχαμε στο 72’ καθώς ο Κρόκος πήρε  τη θέση του Βρεττού.

Τρία λεπτά μετά ο Σιμωσης έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Αραβανή.

Στο 78΄  ο Βαρσαμάς άφησε τη θέση του στο Σουλιωτάκη και ένα λεπτό μετά ο Σίμωσης με νέο σουτ νίκησε για τρίτη φορά τον Αραβανή πετυχαίνοντας χατ - τρικ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Τρία λεπτά μετά ο Αναστασίου Ιδομ.  παραχώρησε τη θέση του στο Βελή.

Ο Ταμυναϊκός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τη συμπλήρωση 84 λεπτών παιχνιδιού καθώς ο Λάμπρου με ωραίο πλασέ στη κίνηση νίκησε τον Αραβανή κάνοντας το 0-4 αξιοποιώντας την ασίστ του Δήμου.
Καλή στιγμή για το γκολ της τιμής είχε ο Ελευθέριου Σωκ. στο 87΄  αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.
Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κασομούλη βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν άλλη μια νίκη που τους κρατάει στο κυνήγι του Ηρακλή Ψαχνών και την ομάδα της Δροσιάς να υποχωρεί στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Διακομόπουλος



ΑΠΚΟ Δροσιάς (Κνέζεβιτς):
Αραβανής, Τουλίτσης, Αγγελάτος (51΄ Τζέμος), Τζαφέρος, Προβής, Ζαχαριάς (70΄ Πάνου), Ελευθερίου Σ, Μαστροκώστας, Ελευθερίου Χ, Βαρσαμάς (78΄ Σουλιωτάκης), Σεϊντάρσι


Ταμυναϊκός Αλιβερίου (Γιάννης Καρβέλης):
Μητακίδης, Δήμου, Αγγελάτος, Κουτσαυλής, Βελαέτης, Αναστασίου, Κόφι (62΄ Πιλάτης), Αναστασίου (81΄ Βελής), Σίμωσης, Ζαχαριάς (60΄ Λάμπρου), Βρέττος (72΄ Κρόκος)

Διαιτητες: Κασομούλης (Κωνστάντιος-Κελεπούρης)