Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Αυτοκτόνησε" η Αιδηψός, 2-2 με τον Όλυμπο Γυμνού


Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας η ομάδα της Αιδηψού ήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Όλυμπο Γυμνού.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Ντούρμας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε από το δοκάρι του Κυριακού και έστι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γουρνά άνοιξε το σκορ στο 50΄ με τον Τίτο Μπιμπάι και πολύ γρήγορα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σαββόπουλο Δ.  στο 54΄.
Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν πολιορκώντας την άμυνα της Αιδηψού, με τον Σταματούκο να βρίσκει τα δίχτυα του Κυριακού στο 66΄και να μειώνει σε 2-1.
Στη συνέχεια η ομάδα του Γυμνού έφερα τον αγώνα στα ίσια, αφού στο 76΄ ο  Τραγκάι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντούρμας είδε δεύτερη κίτρινη από τον κο Σιαπλαούρα και έτσι άφησε για τη συνέχεια τον Όλυμπο με 10 παίκτες.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο να κάνουν την ανατροπή με τον Κοτρογιάννη να στέλνει την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα, σε πεναλτι που κέρδισε η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη.


ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Γουρνάς): 
Κυριακού,  Σαββοπούλος Β , Βασιλείου, Γιουκάι, Γλύκος, Καππές, Μακρής, Αναγνώστου Ν, Αθανασίου (70′ Καρμάι), Μπιμπάι Ι, Σαββόπουλος Δ (71′  Αναγνώστου Μ).

Όλυμπος Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης):
Μπασινάς, Κηρύκος, Σακκής, Κουτσαυλής (59′ Σ. Αργύρης), Αυλωνίτης, Τσουμάνης, Ντούρμας, Ζουρμπουλής (65′ Μπαρώτας), Τρεγκάι (81′ Τρίκκας), Κοτρογιάννης (94′ Δαμπάνης), Σταματούκος.

Διαιτητές:  Σιαπλαούρας (Ρέτσας-Καραβά).