Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Θαλασσινός και Ζουζουλής καθάρισαν για τη Σκεπαστή, 3-0 τον Ευβοϊκό ΑΓ. Νικολάου


Εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Σκεπαστής που έφυγε από τον Άγιο Νικόλαο με τη νίκη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα εκτός έδρας στην 8η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Κατσικογιάννη πέτυχε ο Θανάσης Θαλασσινός στο 10ο λεπτό,  ο οποίος πέρασε δύο – τρεις αμυνόμενους και βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα που τον ντρίπλαρε και αυτόν και έτσι εύκολα πλάσαρε στα καινά δίχτα, 0-1.
Επτά λεπτά αργότερα ο Ζουζουλής με δυνατό μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Σκεπαστής και παραμένει στην κορυφή των σκόρερς της κατηγορίας.
Στο 54΄ο Θανάσης Θαλασσινός και πάλι βρήκε τα δίχτυα του Ευβοϊκού μέσα από τη μεγάλη περιοχή και  διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Βαγγέλης Τόγιας): 
Τσιμπός, Εμμάνουελ, Σαμαράς (46′ Ντούρμας), Κολιόπουλος Κ, Μαραγκός Π, Περήφανος, Λύκος (68′ Κολιόπουλος Χ), Τζάνος, Μακρής, Κρεμασμένος (55′ Ντουλελλάρι), Τόγκος (90′ Βαβουλιώτης).

Σκεπαστή (Στάθης Κατσικογιάννης): 
Σωτηρόπουλος, Αγιασοφίτης (55′ Θαλασσινός Ι τΘ), Καλλίτσης (72′ Γερογιάννης Π), Καψάλας Ν, Κωνσταντός, Τηλιόπουλος (80′ Γεωργίου), Μαυρούτσικος (87′ Καψάλας Α), Καρατζούδης, Θαλασσινός Θ, Ζουζουλής.

Διαιτητές: Καλαμάτας (Πασχαλίδης-Τουλούμης).