Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξάσφαιρη και ....100 αρα η Αρτάκη.


Με 6-0 συνέτριψε την Κάρυστο η πρωτοπόρος Αρτάκη συμπληρώνοντας αισίως τα 100 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας επίδειξη δύναμης .

 Στο 10΄η Αρτάκη άνοιξε το σκορ μετά από κουρσα του Καρλατήρα ο Τόρα πέτυχε το 1-0 αφού προηγουμένως Τόρα, Ζαχαρόπουλος είχαν χάσει κλαές ευκαιρίες .

Στο 17' έγινε το 2-0 με τον Τσούπρο με πολύ καλή κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα της Καρύστου βάζοντας νωρίς τα θεμέλια για μια άνετη νίκη.Στο 24' κεφαλιά του Ταυταρίδη έδιωξε εντυπωσιακά ο Αραχωβίτης. Στο 26' πάλι ο Αραχωβίτης έσωσε σε σουτ του Τόρα διατηρώντας το σκορ στα επίπεδα του 2-0.

Στο 59 ' από κόρνερ του Ταυταρίδη πετάχτηκε ο Λούκας και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.Στο 65΄έγινε το 4-0 από σέντρα του Καρλατήρα ο Τόρα αποδέκτης της μπάλας που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει δις.Στο 71' ο Τσούπρος με κεφαλιά αύξησε το δείκτη στο 5-0 δίνοντας διαστάσεις στην νίκη των πρωτοπόρων.Στο 84΄έγινε και το 6-0 η οποία Αρτάκη πέτυχε το 100 φετινό γκολ από κόρνερ του Κανάνι ο Χαλιώτης με κεφαλιά έγραψε ιστορία.

Διαιτητές ήταν οι Κηρύκος, Καμπούρης και Κελεπούρης.

ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Χατζηστάμου (46′ Ζουλιώτης), Καρλατήρας, Τσούπρος, Στασινόπουλος (46′ Ρεπετσάς), Ζαχαρόπουλος (65′ Χαλιώτης), Ζουρμπουλής, Σιαράπης, Τόρα, Ταυταρίδης (60′ Κανάνι), Σεϊνταράσι (46′ Λούκας).

ΚΑΡΥΣΤΟΣ (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Γ. Ρουκλιώτης, Αστηθάς (46′ Ζέφι), Σφυρίδης, Μπογκντάνι, Κακαβάς, Ντινιάκος (86′ Κούτρης), Μπούσουλας (65′ Αντώνενας), Ζάνι (86′ Σακελλαρίου), Καράβολας (73′ Θάτσι), Περ. Ραβιόλος.