Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βαριά ήττα για τον ΑΟΧαλκίς

Με το βαρύ 4-0 στο Στάδιο έχασε ο ΑΟΧαλκίδας από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας μη μπορώντας να προβάλλει σθεναρή αντίσταση σε έναν αντίπαλο που έχει βάλει πλώρη για την φουτμπολ λίγκ 2.

Στο πρώτο κι όλας λεπτό ο Νιφορόπουλος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους κάνοντας το 0-1 και στο 4' μόλις ο Ζδράβος έκανε το 0-2 βάζοντας για τα καλά μπροστά τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας .

Στην συνέχεια οι του ΑΟΧ ανέλαβαν την πρωτοβουλία προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως σαφώς καλύτεροι οι Λευκαδίτεςπήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρο αρχικά στο 69' ο Τακίδης και στο 78' ο Κουτρουμπής ανέβασε τον δείκτη στο 0-4 για τους πρωτοπόρους που έκαναν περίπατο.

Ο ΑΟΧαλκίδας που αγωνίστηκε με 14 νεαρούς ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστες επενδύοντας στο μέλλον και χωρίς οι συγκεκριμένοι να έχουν την απαιτούμενη εμπειρία για τέτοιοθ είδους παιχνίδια.

Διαιτητές οι Δημητρακόπουλος, Αναστασόπουλος και Βαμβακάς (Αθηνών).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Βλάμης, Λεσάι (66′ Βελής), Χατζηγεωργίου, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Ζαχαράκης (73′ Κατσαρής), Α. Μπαλωμένος, Μαντζουρανάκης, Γκιόκας (84′ Θύμιο), Κυριακού (73′ Εντιαγέ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Παρδαλός, Παπανίκου, Κατάγης, Τακίδης (80′ Χαλκιόπουλος, Παναγιώτης (83′ Σοροβός), Τόσκα (71′ Σκιαδάς), Περιστέρης (71′ Κυριάκης), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (80′ Κατής), Ζδράβος, Νικοφόροπουλος.