Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το καλό πρώτο ημίχρονο έδωσε την νίκη στον Ταμυναϊκό

Το καλό πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έδωσε την νίκη στον Ταμυναϊκό απέναντι στην πολύ καλή στην επανάληψη ομάδα της Μακρυκάπας.

Οι νικητές προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο και φάνηκε να καθαρίζουν τον αγώνα αλλά στο Β' μέρος η Μακρυκάπα αντέδρασε πέτυχε δύο γκολ και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο.

Ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε γρήγορα και εκμεταλλεύτηκε άριστα τους χώρους με Σταματούκο και Μώρο να χτυπούν στην ταχύτητα την αντίπαλη άμυνα με μεγάλη επιτυχία, ενώ η Μακρυκάπα στην επανάληψη και κράτησε μπάλα και πέτυχε τα γκολ που την ξαναέβαλαν στο παιχνίδι.

Στο 1' από λάθος γύρισμα του Πόγκα προς τον Ζωντό ο Μήτρου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή αλλά πριν προλάβει να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Ταμυναϊκού ο Βασίλης Αναστασίου με σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 4' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ όταν ο Σταματούκος βρήκε τον Μώρο σε θέση μέσα αριστερά αυτός επιχείρησε παράλληλη πάσα για να βρει τον συμπαίκτη του αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω στον Γκρινιάρη και κατέληξε στα δίχτυα του Πάττα.

Στο 20' από πάσα του Τσολάκου ο Σταματούκος έφυγε σαν άνεμος στο ανοιχτό γήπεδο έφτασε απέναντι από τον Πάττα και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 38' ο Μώρος κέρδισε πέναλτι από τον Πουρνή το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 3-0.

Στην επανάληψη η Μακρυκάπα ανέβασε την απόδοση της και με κινητήριο μοχλό στην επίθεση τον Ανδρέα Μήτρου ο οποίος άλλαζε συχνά πλευρές έβαλε δύο τέρματα και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Στο 58' ο Μήτρου από ωραία επιθετική προσπάθεια της ομάδας του βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία του Ζωντού μείωσε σε 3-1.

Στο 77' ο Γκέκας κέρδισε πέναλτι από τον Αναστασίου και ο Κονόμι με εύστοχο χτύπημα έκανε το 3-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στα υπόλοιπα λεπτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά το σκορ δεν άλλαξε με καλύτερη ευκαιρία το σουτ του Πομαρές που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια στο 80'.

Διαιτησία: Δανιηλίδης, Ντόβολης Ε - Νέγρης

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας(26' Πομαρές), Τσολάκος (68' Δήμου), Τάκο, Αναστασίου, Αντζέλι (60' Ντόβολης), Σταματούκος, Πέππας Κ, Ντούρμας, Μώρος (68' Μπράχα), Μανδράκας (60' Καρατζάς).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Πάττας, Λέκκας (46' Πασάϊ), Γκέκας, Γκρινιάρης, Πουρνής, Μαστροκώστας (92' Στούμπος), Λειβαδίτης, Μπελίτσος, Σίδερης (72' Βουρδάνος), Κονομι, Μήτρου.

* Παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Μασταλούδης

* Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρώην Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Θωμάς

* Περίπου 150 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση