Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποδαρικό με νίκη ο Αμαρυνθιακός.

 
Αφού επί 60 λεπτά ο Αμαρυνθιακός έπαιξε με την φωτιά βλέποντας την Δροσιά να απειλεί με το καλημέρα στο πρωτάθλημα ,στο τελευταίο ημίωρο έβαλαν οι φιλοξενούμενοι τα πράγματα στην θέση τους νικώντας στο''Κλαμακίδης '' με 3-0.

Το παιχνίδι αρχικά ήταν στην κόψη του ξυραφιού με εκατέρωθεν ευκαιρίες και τους παίκτες το Γ.Λάμπρου καλά στημένους να απειλούν τους φιλοξενούμενους.

Στο 10 ' ο Κοτρογιάννης σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια, στο 40' ο Μώρος με πλασέ σούταρε άστοχα για ναέ ρθει στο 50' η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων από σέντρα πάρε-βάλε του Σπανού ο Διοκμετζίδης απέναντι από τον Φαλαγγίτη νικήθηκε κατά κράτος.

Στο 55' ο Τόρα βρήκε τον Σεινταράσι το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Σωτηρόπουλος και στο 63' ο Σπανός εκτέλεσε δυνατά φάουλ όμως ο Φλαγγίτης έδιωξε σε κόρνερ.

Από κεί και μετά ήχησαν τα κανόνια της Βάθειας αρχικά στο 65΄από σέντρα του Ρόυσου ο Μώρος με πλασέ άνοιξε το σκορ,στο 72' σέντρα του Μώρου ο Τόρα με ωραίο γωνιακό σουτ πέτυχε το 0-2 και στο 78' ωραία πάσα του Τόρα στο Σεινταράσι ο οποίος με σουτ έκλεισε το σκορ για τους φιλόδοξους φέτος παίκτες του Δ.Βαλκάνου.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Σιαπλαούρα, Αντωνίου Χ και Παππά.

Δροσιά (Γιώργος Λάμπρου): 

Σωτηρόπουλος, Μπανάσης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης, Πετράκης (76′ Αγγελάτος), Διοκμετζίδης, Σπανός, Παλαιολόγος (68′ Τσαμούρας), Σακκάς (76′ Μπαζώτης).

Αμαρυνθιακός (Δημήτρης Βαλκάνος):

 Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα (40′ Ζουλιώτης), Μπαλαμπάνης (78′ Τσούμαρης), Σιαράπης, Ρούσσος (78′ Τάκο), Κοτρογιάννης (64′ Χαλιώτης), Τόρα, Σεϊνταράσι, Μώρος (78′ Σπυράκης).