Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Δύστου -Μιαούλης Φύλλων 2-2

Σκόνταψε ο Δύστος που παραχώρησε ισοπαλία στον ψυχωμένο Μιαούλη Φύλλων, σε ένα αγώνα όπου ο Μιαούλης προηγήθηκε δυο φορές αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν και στο 4' να ανοίγουν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Τουλούμης 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 15' ο Ηλίας ανατράπηκε στην περιοχή, καταλογίστηκε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαστροκώστας Γ, ισοφαρίζοντας 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πάλι στο ξεκίνημα ο Μιαούλης σημείωσε το δεύτερο του γκολ και προηγήθηκε με 1-2.

Ο Δύστος στην συνέχεια ήταν καλύτερος, πίεσε είχε καλές στιγμές ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο που δεν εκμεταλεύτηκε αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63' με σκόρερ τον Ηλία 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

ΑΟ Δύστου. (Βασ. Φωτιάς) Δεμερούτης, Τσάλας, Πιλάτης, Αναστασίου, Μαστροκώστας Χαρ, Χαραλάμπους, Μάλλιος, Ηλίας, Πάσχος, Μαστροκώστας Γ, Μανδράκας.

Μιαούλης Φύλλων. (ΠαπαρίδηςΚων): Αθανασούλας, Καρβέλας, Κωτσής, Καρατζής, Μπουλιος, Πετράκης, Βλαχογιάννης ()62' Σελεμάϊ Α),Σελέμάϊ, Ρωμανός (86' Σεφερλής), Σιμιτζής (34' Αναγνώστου), Τουλούμης.